VOORSTELLINGEN

Het Diekhuus is dé ontmoetingsplaats voor theater-, muziek- en filmliefhebbers op het eiland Goeree-Overflakkee. In 2013 is het Diekhuus compleet gerenoveerd en is er een prachtige theaterzaal gerealiseerd, compleet met theaterlicht en -geluid. De Rabobankzaal is tevens ook de filmzaal en beschikt over professionele filmapparatuur en een groot filmdoek. Hier bieden wij u een gevarieerd programma aan met cabaret, film, muziek, jeugdtheater en toneel. Er zijn regelmatig exposities te bewonderen in de gang en in de foyer van het Diekhuus. Kom ook eens kijken in onze prachtige Diektuun. Deze wordt onderhouden door Pameijer. Wilt u van week tot week op de hoogte gebracht worden van onze voorstellingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief ‘Diekhuus Dezeweek’ via e-mail .

 

TICKETVERKOOP

Het volledige programma van het Diekhuus kunt u vinden op onze website bij de tab voorstellingen.

Hier vindt u de meest recente informatie over onze voorstellingen.

Op www.hetdiekhuus.nl treft u een overzicht aan van alle voorstellingen en kunt u tickets kopen. Dit kan 24 uur per dag. U kiest de gewenste voorstelling, het aantal kaarten en rekent af via iDEAL. Vervolgens ontvangt u via e-mail een pdf bestand met uw toegangskaarten die u thuis zelf kan printen. Uw ticket tonen op uw mobiele telefoon is ook mogelijk. Alle tickets worden bij de entree gescanned.

De kosten voor een ticket is inclusief administratiekosten. Indien u niet via internet wilt bestellen is het mogelijk tickets aan de receptie van het Diekhuus te kopen. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, ’s middags op afspraak. Het is mogelijk te pinnen bij de receptie. Tickets worden ter plaatse voor u uitgeprint. Uiteraard is het ook mogelijk tickets voor een voorstelling te kopen aan de kassa, die een half uur voor aanvang van een voorstelling open is.

Bijna alle tickets zijn inclusief een consumptie (dit wordt aangegeven ‘incl. consumptie’). Deze is in de pauze of als er geen pauze is na afloop van de voorstellingen af te halen in de foyer.

FILMHUIS

Tickets: filmhuisleden: € 11,50 | niet leden € 13,00

Tickets zijn inclusief administratiekosten en een consumptie in de pauze

DIEKHUUS CADEAUBON

De Diekhuus Cadeaubon is verkrijgbaar aan de receptie van het Diekhuus en is digitaal te gebruiken als betaalmiddel voor voorstellingen in het Diekhuus. De cadeaubon is verkrijgbaar met een waarde naar wens en is alleen geldig voor voorstellingen in het Diekhuus en niet inwisselbaar voor contant geld en/of horeca. TIP: Onze cadeaubon is uitermate geschikt als relatie- of personeelsgeschenk! U kunt de Diekhuus Cadeaubon ook te gebruiken bij het online kopen van tickets.

TICKETS GEKOCHT MAAR ONVERHOOPT VERHINDERD?

Tot 48 uur voor de voorstelling kunnen tickets geruild worden voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen of omgezet worden naar een digitaal tegoed. U kunt uw digitaal tegoed gebruiken in het afrekenscherm door inwisselen te kiezen. Annuleren kan zowel per e-mail , telefoon (0187) 48 24 00 of een persoonlijk bezoek aan onze receptie.

VOORSTELLING GEANNULEERD?

Helaas kan het voorkomen dat een voorstelling door omstandigheden moet worden geannuleerd. Wij zullen er dan alles aan doen u tijdig te informeren. Heeft u tickets gekocht via onze website dan informeren wij u per e-mail hierover. Degene die tickets aan de receptie van het Diekhuus hebben gekocht worden per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. U ontvangt uw aankoopbedrag terug in de vorm van een digitaal tegoed. Op www.hetdiekhuus.nl treft u het laatste nieuws aan over onze voorstellingen.

MINDERVALIDEN

Het Diekhuus is goed bereikbaar voor bezoekers in een rolstoel. Speciaal voor hen kan in de zaal een beperkt aantal plaatsen worden vrijgemaakt. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan dient u dit door te geven aan de receptie van het Diekhuus, bereikbaar via e-mail of per telefoon (0187) 48 24 00. Het is helaas niet mogelijk om begeleiders gratis de voorstellingen te laten bezoeken.

GARDEROBE EN TOILETTEN

U vindt de garderobe en de toiletten bij de ingang van de Rabobankzaal. Het Diekhuus is niet aansprakelijk voor persoonlijke bezittingen die zoekgeraakt zijn.

OPNAMES MAKEN TIJDENS VOORSTELLING

Het is voor bezoekers niet toegestaan om tijdens een voorstelling foto’s te maken, te filmen of geluidsopnames te maken. Wel kunnen er foto’s genomen worden door personen van de organisatie. Mocht u niet gefotografeerd willen worden kunt u een e-mail sturen naar .

MOBIELE TELEFOON

Wij verzoeken alle bezoekers van onze theaterzaal hun mobiele telefoon uit te zetten voorafgaand aan de voorstelling.