HET FILMHUIS

Het filmseizoen in het Diekhuus begint op de eerste donderdag van september tot half mei het volgende jaar. Op donderdagavond vertonen wij vooral de filmhuis/arthouse films. Vanaf de maand oktober vertonen wij ook regelmatig een film op woensdagavond. Ons Filmhuis draait al bijna 50 jaar met een team enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen zou er geen filmhuis zijn in het Diekhuus.

Het Filmhuis bestaat sinds maart 1976. De eerste filmhuisfilm werd toen op 16 mm gedraaid. Tegenwoordig beschikken wij over een prachtige digitale projector, een nieuwe geluidsinstallatie en een groot filmdoek. Alles rondom ons Filmhuis wordt gerealiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Van het programmeren van de films, de ticketcontrole tot het draaien van de film, zonder hen was er geen filmhuis in het Diekhuus.

Algemene informatie
aanvang 20.00 uur
tickets filmhuis leden € 11,50 / niet leden € 13,00 inclusief consumptie
reserveren www.hetdiekhuus.nl

Lidmaatschap
Wordt lid van Filmhuis Middelharnis en ontvang entreekorting op iedere film. Een jaar lidmaatschap kost € 15,00 per persoon, voor 65 plussers € 10,00 per persoon.

U kunt lid worden van ons Filmhuis door een e-mail te sturen naar Linda van Rossum, e-mail . Vergeet niet uw naam, adres, postcode + woonplaats, (mobiele)telefoonnummer en uw geboortedatum te vermelden in het bericht. Het is ook mogelijk een lidmaatschapsformulier in te vullen bij de kassa van het Filmhuis.

De films op woensdag beginnen in oktober.

Ontvang iedere week onze digitale nieuwsbrief ‘Diekhuus dezeweek’. Hierin staan alle voorstellingen incl. de films in een weekoverzicht. Aanmelden via ">