Evenement

20191102_afb_kindertheaterHoutenKaap_Rapunzel.jpg
Titel: Familievoorstelling 'Rapunzel'
Wanneer: Zaterdag 02 November 2019, 15:00
Waar: Houten Kaap Strandtheater - Ouddorp
Categorie: Kinderprogramma
 
 

Omschrijving

Op zaterdag 2 november om 15.00 uur speelt Het Kleine Theater een geheel eigen versie van het sprookje Rapunzel in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Met gekke personages en mooie muziek geven ze een eigen draai aan het welbekende verhaal zodat het voor iedereen leuk is, niet te eng voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten. Een theatervoorstelling voor het hele gezin!

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten maar met veel liefde voor haar zorgt. Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit.. ze kan eruit!  Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

Deze originele vertolking van Rapunzel is een muzikaal en vrolijk verhaal gespeeld door Het Kleine Theater. Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit.

Tickets voor de voorstelling ‘Rapunzel’ kosten €9,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl, te verkrijgen aan de balie van VVV Goeree-Overflakkee, Landal Strandresort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee.

Locatie gegevens

Locatie Houten Kaap Strandtheater
Straat: Westerweg 28
Stad: 3252 LX Ouddorp
Land: Nederland
Back to Top