Evenement

afb Woodwind promo.jpg
Titel: Muziekcafé Woodwind
Wanneer: Zondag 08 December 2019, 15:00
Waar: Diekhuus, Foyer - Middelharnis
Categorie: Muziek
 
 

Omschrijving

WOODWIND

Na in de zeventiger jaren een country rock groep gevormd te hebben en in de regio veel succesvolle optredens te hebben verzorgd, verliezen de leden elkaar uit het oog. Vele jaren later komen ze elkaar weer tegen. Wat is er in die tussentijd gebeurd? Waarom waren ze eigenlijk uit elkaar gegaan? Waar is hun lange haar gebleven? Wat is er terecht gekomen van idealen, overtuigingen, capaciteiten, relaties, twijfels, geldgebrek, frustraties en... is de magie van de zeventiger jaren nog steeds aanwezig?

Na afloop van het programma bent u, net als de muzikanten na al die jaren, niet veel wijzer geworden. Wel heeft u kunnen genieten van een uitermate afwisselend muzikaal programma. Het repertoire bestaat uit min of meer bekende nummers. Hoewel een uitgebreid arsenaal aan invloeden van de laatste decennia te horen is, blijven de ingrediënten: Rock, Folk en Country altijd aanwezig.

Doordat vier bandleden zingen en het overige bandlid een zangverbod heeft, valt er zeker ook vocaal wat te beleven. Het gebruik van zowel elektrische als akoestische gitaren geeft Woodwind een aangename sound, terwijl instrumentwisselingen met verschillende gitaren, pedalsteel, mandoline en mondharmonica’s het ook voor de bandleden zelf spannend houdt.

Aart de Baat zanger/gitarist
Frank Elsten basgitaris
Ab Reedijk drummer
Bas Riedé multi-instumentalist
Adri van de Burg zanger/gitarist

 

Stichting ZIJN, Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis
zondag 8 december | 15.00 uur | foyer | € 9,00 | tot 12 jaar € 4,50
reserveer kaarten www.hetdiekhuus.nl

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Foyer
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top