Evenement

FrancisvanBroekhuizen_Bij twijfel hard zingen (c) Merlijn Doomernik_staandKLEIN.jpg
Titel: Muziektheater Francis van Broekhuizen
Wanneer: Vrijdag 11 Oktober 2019, 20:15
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Muziek
 
 

Omschrijving

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak
BIJ TWIJFEL HARD ZINGEN

Francis van Broekhuizen is, sinds haar optredens in het televisieprogramma Maestro en haar glansrol in Carmen van Tania Kross, een van de bekendste operazangeressen van Nederland. En zeker weten een van de leukste!
Zang speelt in haar persoonlijke leven een heel belangrijke rol, en ze is een vurig pleitbezorger van de schoonheid en de heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende Rotterdamse, directe, droogkomische toon.

Bij Twijfel Hard Zingen is concert, theatercollege en zelfhulp-retraite ineen. Met allesspeler Gregor Bak aan de piano neemt Francis u mee op reis. Ze zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke rol die in haar persoonlijke leven speelt. Want ze heeft gemerkt dat er in moeilijke fases in haar leven maar één ding op zat; gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel hard zingen.


Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital onder de veelzeggende titel Bij twijfel hard zingen. De voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat, gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

 

Foto Merlijn Doomernik

Stichting ZIJN, Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis
vrijdag 11 oktober | 20.15 uur | € 19,50 incl. consumptie
reserveer kaarten www.hetdiekhuus.nl 

 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top