Evenement

1718_TC_Logo_cameretten400.jpg
Titel: Cabaret Cameretten Finalisten
Wanneer: Zaterdag 18 Mei 2019, 20:15
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Theater
 
 

Omschrijving

Op zaterdag 18 mei spelen cabaretiers de Cameretten Finalisten ‘Cameretten Festival’ in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis.


Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 53e editie.

Waterkonijnen
Voorstelling: Uit Het Leven Gegrepen
Je bent niet welkom in je eigen straat, je schoolgenoten zijn nogal 'gek' en je groeit op in een gezin waar de vader geen liefde uit en de moeder analfabeet is. In deze voorstelling delen de Waterkonijnen hun meest persoonlijke- en kwetsbare verhalen Uit Het Leven Gegrepen.

 

Chris Verlaan
Voorstelling: Man in de Maak
Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statische berekeningen uitvoeren. Maar met gitaar en een zaal vol publiek is hij op zijn vrolijkst. Vreemde liedjes, een hoofd vol gepieker en dozen onverkoopbare cd’s: Chris is van alle markten thuis.

Hassan el Rahaui
Voorstelling: Reset
“Als je er maar hard genoeg aan werkt kan je bereiken wat je wilt"...Maar wat als het enige wat je wilt minder hard werken is? Hassan el Rahaui zet een oprechte voorstelling neer waar hij een kijkje geeft in een leven vol overcompensatie en zijn ongezonde drang naar begrip. Krijgt hij het voor elkaar om zijn rust te vinden? Of schiet hij in de gebruikelijke overcompensatie om de harten van de zaal te winnen?

Extra informatie:
Website: www.cameretten.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Cameretten
Twitter: https://twitter.com/CAMERETTEN
Instagram: https://www.instagram.com/cameretten/  

 

Stichting ZIJN – Diekhuus, Beneden Zandpad 7, Middelharnis
zaterdag 18 mei / 20.15 uur 
€ 18,00 incl. consumptie 
www.hetdiekhuus.nl

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top