Programma Diekhuus

Evenement

afb film Everything Everything.jpg
Titel: Film 'Everything, Everything'
Wanneer: Woensdag 30 Oktober 2019, 20:00
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Film
 
 

Omschrijving

Woensdag 30 oktober  in de filmzaal van het Diekhuus in Middelharnis de ‘Everything, Everything’ van regisseur Stella Meghie.

Everything, Everything vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon.

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven...? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. 

Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

geschikt voor 9 jaar en ouder / genre drama  / 96  minuten

U bent van harte welkom!

Stichting ZIJN - Diekhuus, Beneden Zandpad 7, Middelharnis
woensdag 30 oktober 2019 / 20.00 uur
€ 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,00
inclusief consumptie
www.hetdiekhuus.nl

bekijk hier de trailer

 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top