Programma Diekhuus

Evenement

20190926_afb_poster_Film_AllTheMoneyInTheWorld.png
Titel: Film 'All The Money in the World'
Wanneer: Donderdag 26 September 2019, 20:00
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Film
 
 

Omschrijving

Donderdag 26 september in Filmhuis Middelharnis de film ‘All the Money in the World’ van regisseurs Christopher Plummer, Mark Wahlberg en Michelle Williams. It’s very encouraging” Werner Herzog. Deze film wordt vertoont in samenwerking met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.
Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

20141020 bieb logo BZHD100

 

Welkom!

Deze film is geschikt voor 16  jaar en ouder / genre crime / duur 132 minuten

Stichting ZIJN - Diekhuus, Rabobankzaal - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.
donderdag 26 september 2019 / 20.00 uur
€ 9,50 / Filmhuisleden, Bibliotheekleden en CJP € 8,00  
inclusief consumptie


reserveer kaarten www.hetdiekhuus.nl

bekijk hier de trailer

 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top