Diekhuus vanaf 1 maart tijdelijk dicht vanwege verbouwing

22 februari 2024

Vanwege de komst van de bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zal het Diekhuus gedurende 6 maanden worden verbouwd. De sluiting zal niet alleen worden benut om de bibliotheek een nieuw thuis te geven maar ook om het gebouw in een nieuw jasje te steken. De huisvesting van beide organisaties onder één dak geeft mogelijkheden voor een intensievere samenwerking op cultuurgebied. Na de verbouwing blijft het Diekhuus het cultureel centrum waar iedereen welkom is voor kunst, cultuur, welzijn, educatie en activiteiten. De heropening staat gepland op 2 september met een week vol festiviteiten.

Culturele activiteiten gaan gewoon door
Hoewel het Diekhuus tijdens de verbouwing dicht is, zullen de culturele activiteiten blijven doorgaan op andere locaties. Onder de noemer ‘Diekhuus op locatie’ organiseren we in maart en april voorstellingen bij Hofstede Lust & Last aan de Kokseweg 6 in Sommelsdijk. Het Filmhuis zal vanaf half maart elke woensdagvond een film vertonen in de Notenkraker aan de Juliana van Stolberglaan 17 in Middelharnis.

Kijk voor meer informatie over ‘Diekhuus op locatie’, de voorstellingen en films die tot 1 maart nog wel in het Diekhuus plaatsvinden en het cultureel programma vanaf 1 september op onze website hetdiekhuus.nl. Je bent van harte welkom!

Bereikbaarheid
Tijdens de verbouwing blijven wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 uur op nummer (0187) 48 2400 (keuze 1). En via mail naar .